26 Ocak 2009 Pazartesi

YASAK BÖLGE

Evet, yine olan oldu ve Trabzon maçında taraftar yine birbirine girdi. Tribün liderimizin (Sefa Kalya) haksız cezasının mahkeme kararıyla kalkmasının ardından Trabzon maçında tekrar tribünde yerini aldı. Bi anda hareketlenen ve yükselen tezahuratlardan anladıkki reis geri gelmişti. Ancak ne olduysa bundan 10 dakka sonra oldu. İsmi herkesçe malum olan şahısın talimatları doğrultusunda Sefa Kalya E blok koridoruna çağırılmış ve gözaltına alınmıştır. Türkiye'nin yüksek mahkemelerince verilmiş bir karara dışardan bir müdahale olduğu akıllara gelmektedir. Bu dakkadan itibaren abilerinin haksız yere gözaltına alınan Genç Fenerbahçeliler haklı olarak tepkilerini vermişler ve tezahuratlarla da bunu dile getirmişlerdir. Ancak diğer taraftan maç boyunca sadece sarı-lacivert çeken seyirci! topluluğu Genç Fenerbahçeliler'e tepki koymuş sanki onlar Fenerbahçeli değillermiş gibi tezahuratlarda bulunmuşlardır. Bu durum ortalığı germiş ve istenmeyen olaylar çıkmıştır. Şükrü Saraçoğlu'nu adeta bir tiyatro sahnesine çeviren, taraftarı birbirine düşüren yönetimi ve başkanı (?) gerçek işleriyle uğraşmaya davet ediyoruz. Genç Fenerbahçelilerin bu haklı mücadelesinde her zaman arkasında olduğumuzu bildiriyoruz ...

not: resim www.kfy96.com sitesinden alıntıdır.

16 yorum:

  1. güzel kardeşim böyle alıyorsunuz resimleri güzelde kaynak belirtin.

    YanıtlaSil
  2. Sefa gerçek taraftar he? menfaatçi, rantçı, Tahir'in evladı Sefa "Reis" gerçek ben sahteyim he?

    Migros maçın bitmesine 10 dakika kala niye boşaldı onu da anlatsanıza. Abinizin Fenerbahçe'yi aslında hiç iplemediğini göremiyorsunuz değil mi..? Yazık size..

    Haklı mücadeleymiş.. Fenerbahçe tribünleri Reisiniz ve güruhundan kurtulduğu an yeniden doğacaktır..

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşım resmi facebooktan buldum herhangi bir gruba yada şahsa aitse kusura bakmayın. Normalde aldığımız dökümanların nerden olduğunu belirtiyoruz kusura bakmayın.

    Arkhe: Tahir Kıranla ilişkiler kesileli 2 sene oldu, olaylara ne kadar uzak kaldığını burdan anla.

    Bütün tribun grupları aynı amaçta birleşmiş, haksız yere verilen cezaları kınıyor, mahkemede bunu farkediyor ancak şahsın farketmiyor ha =) Ayrıca sana sahte taraftarsın mı yazıyor orda ?Kimin nekadar Fenerbahçeli olduğunu kimse bilemez. Ordan ahkam kesmeyle olmuyor bu işler. Fenerbahçe tribünleri sen ve senin gibilerden temizlendiği an kurtulacaktır.

    YanıtlaSil
  4. Terbiyesiz arkhe bu insanların tribün içib Fenerbahçe için mücadelesini nasıl olurda göremezsin. Sen misin gerçek taraftar!

    YanıtlaSil
  5. Tribün grubu var, tribün grubu var. CK da grup, Gfb de. İlişkilerin 2 sene önce kesildiğini sen benim külahıma anlat ama tabii, reisinizin her dediği doğrudur.

    Siz kendinizi tribün mücadelesi veriliyor diye kandırmaya devam edin, onlar da rant peşinde koşmaya devam etsin.

    Tribün mücadelesiymiş.. Hı hı tabi..

    YanıtlaSil
  6. Oradan ahkam kesmek demişler bir de yaw.. Kurduğunuz cümlelerden yaşınızın ufak olduğunu çıkartıyorum, tam Reis'in güruhu işte..

    Ben o fotoğraflardan gördüğünüz maraton tribününe sabah 11de girerken siz muhtemelen legolarla oynuyordunuz.. Oradan ahkam kesmekmiş..

    YanıtlaSil
  7. arkhe,
    bizi okuldan da bi' dünya takip eden adam var. herkes bize şikayetlerini iletir ama senin gibi şikayet edeni görmedik bu blogda.
    nası muamele edersen öyle muamele görürsün. yaşın isterse 40 olsun isterse 60 olsun.

    reis reis diye kıvranıp duruyosun, ben sefa abiye bi' kere bile reis dediğimi hatırlamıyorum. kısacası bize saygı ve sevgi gösterene yaşımız büyükse abi deriz.

    fenerbahçe tribününde de hiç bi' yaşca büyüğümüz bize gelip de biz kalamışta maçkada beşiktaşlı kovalarken siz kovalamaca oynuyodunuz demez.

    ayrıca legolar iyidir. küçük yaşta oynarken insanın zekasını geliştirir.

    YanıtlaSil
  8. adsız olarak yorum yapan arkadaş da yazıyı nerden aldığımızı zaten belirtmişiz. bu tribünde bi' de bi' .jpeg dosyasının muhabbeti yapılıyorsa vay anasını bu photoshop'un.

    anıl'ım bi' dahakine referansları apa ile yap. :)

    YanıtlaSil
  9. Ayrıca migrosun erken çıkmasına da açıklık getirelim. maçtan sonra şeref tribününün önünde protesto yapmak için maçtan erken çıkıldı.

    YanıtlaSil
  10. @Doce

    Fenerbahçe takımı sahada mücadele ederken protesto yapmak için takımı bırakıp çıkmak..

    Ona da peki..

    YanıtlaSil
  11. arkhe,

    biz burada kimsenin yorumlarını bizim düşüncemize karşı diye silmiyoruz. gayet tabi görüşünü belirtebilirsin, peki diyerek ironi yapmaya çalışma, gerek yok.

    dünki protesto da el mahkum bi' şekilde yapıldı kaldırılan ceza hiçe sayılarak sefa abi tekrardan tribünden alındı. o protesto bi' dahaki gün veya internet üzerinden yapılamazdı reele dökülmeliydi.

    O gün tribünde çıkan arbede konusunu hiç atma ortaya ona bende karşıydım fakat o sırada e bloktakiler arasında münferit taraftarla gfb'lilerle geçen ikili diyalogları duymadım fakat ne olursa olsun o arbede yaşanmamalıydı.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. fenerbahceli olmanın gururu bizlere yeter...

    YanıtlaSil
  14. taraftarı ikiye bölenler, sen ben yaratanlar, Allah belanızı versin ulan.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil