22 Ocak 2009 Perşembe

Green Street Hooligans 2

Yanlış anlaşılmasın resim serinin başlangıç filmindeki ilk kavgadan önceki " atar, gider" sahnesi. Serinin ikinci filminde resimde en sağda bulunan Ross McCall nam-ı diğer Dave oynuyor. Kendileri ilk filmde o kadar ön planda olmayan bir karakterdi fakat firm'in baş adamlarındandı.
İlk filmde izleyeni moda sokan, montun fermuarının nefes alamamacasına kadar yukarıya çektiren, elleri ceplerden çıkarttırmayan özendirme duygusu 2. filmin trailerında pek yok gibi.

Ayrıca en güzel holigan filmi buydu lan dediğimiz Green Street filmi de diğerleri gibi kendini bozuyor. Football Factory'de ve The Cass'te de görebileceğimiz gibi holiganlar ilk olarak maçlara gider ardından iyice piştikten sonra da mafyalığa doğru adım atarlar. Bu filmde de Dave büyük ihtimal bi' holiganlık suçundan içeriye giriyor ve sanırsam içerdeki dazlaklarla kapışmaya başlıyor. Halbuki ilk filme bakarsak en akıllı uslu adam da Dave idi takım elbisesini giyer işe gider işten sonra da bi' iki bira çakar maçına giderdi. Bunun dışında diğer ana karakterlerin bu filmde olmaması da insanı biraz üzüyor.

Daha fazla uzatmıyım, buyrun bu da filmin trailerı;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder