20 Ocak 2009 Salı

Kaka Milan'da kaldı

Milan'da bolca bulunan bayrak adamlardan biri satılmaya kalkılsa bile taraftarın nasıl tepkiler verdiğini gördük. 1000 kişi klübe yürüdüler, stadda pankartlar astılar ve Kaka için bi' dünya tezahurat yaptılar.

Bi' de bize bakalım vefasızlığı klüp içinde diz boyuna ulaştıran yönetim Tuncay gidince arkasından konuşmaya başladı keza Tuncay'ın da yönetimden şikayeti vardı ki "O klüpten birileri gidince ben o klübe geri döneceğim." gibisinden bir şeyler söylemişti gazetelere.

Bunun yanında bi' de GS'den ve BJK'den gelen oyunculara başkan tarafından oğlum diye hitap edilmeye başlandı. Merak ediyorum Tuncay'ın ne günahı vardıki ona oğlum denmedi ve kollanmadı. Emre'nin sözleşmesinin bitmesine yakın da antu taraftarları ve başkan yalakaları eminimki Emre'yi takımda tutmalıyız diyecek ama Semih için böyle bi' durum olduğunda da "aman forvet mi yok denir?" ne de olsa adam magazinsel, sosyetik bi' adam değil.

Bu dediklerime karşılık insanların aklına Alex gelebilir. Boru değil yönetim güzel iş yaptı ama kötü giden bi' sezonda (öyle olmasa bile medyanın bu şekilde lanse etmesinden) bir de Alex'i kaybetseydik maraton alt ve fenerium alt profilindeki taraftar mızmızlanabilirdi.

Umuyorumki biz de ne kadar yakın olmasa da Milan taraftarı gibi reflekslere ulaşabileceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder