27 Ocak 2009 Salı

Anket Sabancı'daki Fenerbahçelilerin Taraftar Profili

Buaralar bolca yapılan taraftar anketlerini bi' de bizim okulda yapalım dedik. E tabi bloggerdaki imkanlar sınırlı doğal olarak ayrıntılı bi' anket düzenleyemedik. Sık sık maçlara gelen öğrenciler bu tip anketleri tez olarak hocalarına sunuyor hatta yanlış hatırlamıyorsam Antalya maçından önce Aras kargonun oralarda bi' arkadaş bu işle uğraşıyordu, öğrenci halinden de anladığımızdan doldurduk 20-30 tane.

Gelelim bizim okuldaki sonuçlara. İlk olarak "Shuttle'da bağırırım/bağırmam" seçeneğinden çıkan sonuç gösteriyorki maç günü kaldırılan shuttlelar daha çok maça beraber gidelim, dönelim, kaynaşalım, arkadaş olalım olarak değil ulaşım aracı olarak görülüyor.

İlk seçeneğin aksine ikinci olan "Shuttle yan yolda dursa da iki bira alsak/almasak" seçeneği adeta gözlerimizi yaşarttı. Bu sene kaldırılan ilk shuttleda biz de dumur olmuştuk. Geçen sene kaldıralan shuttlelarda yanyoldaki tekelde 3 bilemedin 4 kişi inerdi fakat bu sene tüm otobüs boşalıyor tekel yağmalanıyor.

Üçüncü seçenek ise resmen "Sakın potansiyele aldırıp da hep beraber bi' organizasyon yapmaya çalışmayın gelmeyiz en fazla newse link atılırız laptoplarımızın başından organizasyona katılırız." diyor.

Velhasıl kelam bu anketler göz önüne alınacak ve istekler gerçekleşecek.

Büyükşehir Belediye çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder